C++ ontwikkelaar_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ ontwikkelaar

Voor onze klant zijn we op zoek naar een C++ ontwikkelaar die een printerdriver kan programmeren. De driver is bedoeld om gegevens vanuit Office applicaties zoals Excel of Word als PDF weg te schrijven waarbij van te voren bepaalde gegevens niet alleen als pdf moeten worden weggeschreven maar ook als XML file. De software zal uiteindelijk als opensource worden vrijgegeven. Werkgebied is Middelburg maar er kan vanuit jouw eigen locatie op zelf te bepalen tijden gewerkt worden.

Disciplines Vereist

  • C++

  • XML

Disciplines Gewenst

  • Enige ervaring met Alfresco

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Middelburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van MIDDELBURG

MIDDELBURG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV