C++ embedded ontwikkelaar_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ embedded ontwikkelaar

Voor het programmeren van diverse besturingdrivers van embedded sensoren zoeken we nu een ervaren embedded ontwikkelaar.

Gaat om diverse projecten, klant heeft eigen electronica mensen en embedded ontwikkelaars, maar wil nu extra capaciteit inschakelen om een aantal projecten te versnellen.

Locatie Schagen Noor-Holland, maar (deels) remote werken is geen probleem, bij voldoende afstemming over voortgang.

Disciplines Vereist

  • C/C++ embedded

Disciplines Gewenst

  • linux

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ embedded ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schagen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SCHAGEN

SCHAGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV