C++ developer voor planningspakket_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ developer voor planningspakket

Wij zijn op zoek naar een ervaren c++ developer om de komende 1,5 jaar ondersteuning te bieden op een planningssysteem wat in een productieomgeving gebruikt wordt. De applicatie stuurt diverse systemen aan waar tekenmodellen worden ingeladen (Cadcam / Tekla) en het systeem zorgt dat het productieproces in de juiste volgorde wordt uitgevoerd. Gaat om een vrij grote applicatie met 500K+ regels code deels in dotnet 2.0 en het reken hart en aansturing in c++.

Applicatie wordt over 1,5 jaar uitgefaseerd. Maar in de tussentijd dienen er issues en rfc's opgepakt te worden. Hoofdfocus is c++ maar is wel handig om ook in dotnet een beetje uit de voeten te kunnen.

Werkzaamheden worden nu op 2 a 3 dagen per week ingeschat, maar kunnen ook uitgebreid worden.  Opdracht kan op drie locatie uitgevoerd worden, Lelystaat , Emmen en Breda.

We zoeken dus iemand die gewent is om zich snel in te lezen in een bestaande applicatie, bij voorkeur ervaring heeft met logistieke/plannings porcessen affiniteit met het aansturen van cadcam systemen en andere hardware interfaces.

 

 

Disciplines Vereist

  • pragmatisch

  • snel inleren in bestaande applicaties

Disciplines Gewenst

  • logistieke/plannings ervaring

  • cadcam aansturing

  • ervaring met Tekla tekenpakket

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ developer voor planningspakket.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Lelystad, Emmen, Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van LELYSTAD

LELYSTAD

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV