C++ / C# .Net Developer, C++ / C# Programmeur_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04166574
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ / C# .Net Developer, C++ / C# Programmeur

Werk jij graag samen met gedreven en gepassioneerde collega’s aan uitdagende projecten? Zie jij de door jou bedachte oplossingen graag wereldwijd toegepast en geïmplementeerd worden en leiden tot tastbaar resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze cliënt zoeken wij een ervaren C++ programmeur voor wie kwaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend zijn.

Er zijn weinig internationale beursgenoteerde bedrijven waarbij het voelt alsof je in een klein familiebedrijf werkt, maar onze cliënt is er zo een. Er wordt veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kun je gebruik maken van interne opleidingen, bedrijfsbezoeken en leerdagen en krijg je binnen jouw werkzaamheden veel mogelijkheden om eigen initiatief te tonen en jouw ideeën door te ontwikkelen en te implementeren.

Zie jij jezelf in een leidinggevende positie in een team met veel internationale exposure? Ben je ambitieus en heb je een brede interesse in software- en hardware-ontwikkeling? Ervaring met procesautomatisering en interesse in tuinbouwtoepassingen? Neem dan vooral contact met ons op!

Jij hebt:

 • Minimaal 5 jaar C++ Programmeerervaring
 • Minimaal 2 jaar C# Development ervaring (MVC)
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met TDD
 • Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Geboden wordt:

 • 3500 tot 4700 bruto maandsalaris
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Reiskosten vergoeding
 • Variabele bonus
 • Internationale uitdagende werkomgeving
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ / C# .Net Developer, C++ / C# Programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van VLAARDINGEN

VLAARDINGEN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV