C++ developer_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ developer

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een zeer ervaren C++ developer die bij voorkeur kennis heeft van medische software en (medical) imaging. Het gaat om het doorontwikkelen van verschillende zeer complexe, wetenschappelijke applicaties. De inzet is in overleg af te stemmen en mag remote plaatsvinden. Wij zoeken iemand die zich voor een langere termijn (>1 jaar) wilt committeren aan dit project. Aangezien de inzet remote kan plaatsvinden is het mogelijk vanuit het hele land (of buitenland) te werken.

Disciplines Vereist

  • C++ (.Net)

  • Ervaring met (medial) imaging / medische beeldvorming

  • Kennis van wetenschappelijke libraries zoals CTK en ITK

  • Ervaring met het werken via Dicom

Disciplines Gewenst

  • Ervaring met wetenschappelijke applicaties binnen de medische branche is een grote pre

  • Wiskundig onderlegd (algoritmes)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Delft en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DELFT

DELFT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV