C++ developer_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ developer

De opdrachtgever werkt met een dynamisch systeem waarmee ze kunnen communiceren met hun eigen beheer en bedien systeem. Dit is tweeweg communicatie, waarbij door zgn “deamons” informatie uit het veld wordt gehaald en in de database gestopt en vice versa. We zijn voor onze eindklant op zoek naar een C++ ontwikkelaar die samen met de huidige ontwikkelaar naar de bestaande deamons kijkt met als doel deze te optimaliseren en stabieler maken. De werkzaamheden bestaan uit mee ontwikkelen en klankborden en oplossingen aandragen/realiseren. In de nabije toekomst zullen er nog meer systemen van derden toegevoegd worden aan de beheer en bedien software met als doel om de eindgebruiker vanuit 1 software systeem verschillende merken systemen te laten beheren en bedienen.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Doorn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DOORN

DOORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV