C++ Developer_

 

Een C++ programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van C++ programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

C++ Developer

Capwell zoekt een C++ developer die een applicatie die geschreven is in C# kan omzetten naar C++. De opdracht was door de klant uitbesteed, maar de keuze voor C# was niet heel handig omdat ze zelf geen dotnet kennis in huis hebben.

De applicatie doet wel wat het moet doen, deze moet alleen nu in C++ worden overgezet. Gaat om een besturingssysteem voor een industrieel apparaat.

Klant schat de werkzaamheden op 1 a 1,5 maand in voor het omzetten.
Daarna zijn er nog een paar aanpassingen gewenst.

Disciplines Vereist

  • C++

  • C# kunnen lezen

Disciplines Gewenst

  • migratie ervaring van C# naar C++

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance C++ Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV