BizTalk Consultant_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03154481
Contractduur aantal weken, mogelijk meer werk
Inzet in overleg, deels remote is mogelijk
Werkgebied Almere
werkniveau Senior
Bel 010 - 475 55 83

Een Biztalk Consultant inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Biztalk Consultants. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

BizTalk Consultant

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een Senior BizTalk consultant. De organisatie gebruikt BizTalk als servicebus als koppeling tussen het ERP systeem en de branche applicatie. Ze zijn over naar een nieuwe branche applicatie, dus daarvoor moeten nieuwe koppelingen worden gemaakt. Inzet is mogelijk in Almere of Enschede

Disciplines Vereist

  • Senior Biztalk consultant

Disciplines Gewenst

  • kennis van Afas

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance BizTalk Consultant.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Almere en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ALMERE

ALMERE

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV