Native Android developer_

 

Een Android Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Android Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Native Android developer

Capwell zoekt een ervaren Android developer voor een leuk project van 3,5 maand in hartje Amsterdam op de grachtengordel. Heb je zin in een leuke uitdaging op een inspirerende locatie, lees dan verder.

Wat we vragen: Uiteraard ben je bekend met de laatste ontwikkelingen binnen Android development, maar ben je bewust van het nut van goede tests schrijven, zoals unittest en UX-tests (Espresso testing framework).

De klant is namelijk een buro wat gespecialisserd is in Mobile ontwikkeling en doet dat voor grote nationale en internationale a-merken.

Voor dit project ga je meedraaien in een multidisciplinair team van 8 personen, scrum/teamlead, back-end developers,ios+android developers en UX+designer. Het team is al goed op elkaar ingewerkt, maar er is op Android vlak uitbreiding qua capaciteit nodig.

Dus lijkt het je leuk om eens in een goed geoliede machine mee te draaien, om leuke mobile toepassingen op technisch hoogstaand nivo te ontwikkelen, dan zie ik graag je reactie tegemoet.

 

Disciplines Vereist

  • MVP architectuur

Disciplines Gewenst

  • ReactiveX, RxJava, Dependency Injecton, Unittesting, Ux testing.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Native Android developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV