Mobile Developer_

 

Een Android Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Android Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Mobile Developer

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een ervaren Mobile Developer die ofwel kennis heeft van het native ontwikkelen van iOS en Android Apps, ofwel kennis van het ontwikkelen van hybrid apps middels bijvoorbeeld PhoneGap, Mendix, Xamarin of andere app development tools. Het gaat om de ontwikkeling van verschillende apps voor klanten die je zelfstandig of samen met interne developers ontwikkelt. Het is belangrijk dat je communicatief en ervaren bent. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Disciplines Vereist

  • Ervaring met het ontwikkelen van native of hybride apps voor verschillende platformen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Mobile Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oosterhout en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van OOSTERHOUT NB

OOSTERHOUT NB

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV