Informatie Analist_

 

Een Informatie Architect inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Informatie Architecten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Informatie Analist

Klant heeft een backend systeem waar voor 9000 zakelijke klanten o.a. uitgebreide CRM, HRM, financieel, projectbeheer, workflow en documentbeheer wordt verwerkt. Dit systeem is verouderd. Zijn op zoek naar een consultant die de wensen van de klant in kaart brengt om vervolgens een advies uit te brengen welke route te bewandelen voor een nieuw pakket. Afhankelijk van de uitkomst de implementatie begeleiden.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Informatie Analist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amstelveen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTELVEEN

AMSTELVEEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV