Sharepoint portal specialist gezocht te regio Amsterdam_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP09111327
Contractduur 3-6 maanden
Inzet 3 dgn/wk, (later aflopend naar 1)
Werkgebied Zaandam
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sharepoint portal specialist gezocht te regio Amsterdam

Setting: basisomgeving van Sharepoint 2010 is in staat van testfase-oplevering, daarna begint het daadwerkelijke inrichten, functioneel, voor de interne organisatie. Hiervoor is een Sharepoint specialist nodig, die de komende maanden de omgeving steeds verder op maat ontwikkelt en inricht naar gebruikerswensen. Uiteindelijk ook het geven van training on the job van medewerkers van de afdeling die het verder moeten gaan beheren.

Disciplines Vereist

  • Sharepoint 2010

  • Functioneel inrichten van sharepoint omgeving

  • Ervaring met het overdragen van beheertechnische kennis naar organisatie

  • Ervaring met MS SQL server

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sharepoint portal specialist gezocht te regio Amsterdam.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zaandam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ZAANDAM

ZAANDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV