Senior functioneel beheerder voor het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO)_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10199922
Contractduur 12 tot 24 maanden
Inzet 4-5 dagen per week
Werkgebied Den Haag
werkniveau Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior functioneel beheerder voor het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO)

Voor UBR | KOOP ben ik op zoek naar een senior functioneel beheerder voor het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO)

KOOP ontwikkelt de uitwisselstandaard “Standaard voor Officiële Publicaties (STOP)” dat uitwisseling van besluiten en regelingen vanaf het opstellen tot het bekendmaken mogelijk maakt. De STOP standaard is nieuw en zal bij KOOP op den duur de standaard voor alle officiële publicaties en regelingenbanken worden.

De rol van functioneel beheerder STOP is ontstaan vanuit de behoefte aan professionalisering en extra capaciteit. De focus van deze rol is gericht op de verankering, de (door)ontwikkeling en het beschikbaar stellen en de implementatie van STOP. Het werk bestaat uit:

 • Het uitvoeren van projecten (inclusief het verzorgen van voortgangsbewaking en projectdocumentatie en het uitdragen van eindresultaten), het begeleiden van het wijzigingsproces van de standaard en het afstemmen met en ondersteunen van belanghebbenden (gebruikers, leveranciers, adviseurs en andere koepel- en kennisorganisaties), het beschikbaar stellen van nieuwe versies van de standaard.

 • Het uitvoeren de administratieve taken binnen het wijzigingenproces rond de STOP-standaard. Alle ingediende wijzigingsvoorstellen moeten inzichtelijk zijn.

 • Het begeleiden van de behandeling en de communicatie over de status en de resultaten aan de belanghebbenden.

 • Het up to date houden van de gepubliceerde standaarden en hun documentatie.

 • Het ondersteunen en begeleiden ook enkele werkgroepen

 • Het onderhouden van contacten met adviseurs, leveranciers en functioneel beheerders van het programma DSO.

Het gaat hier om een full-time opdracht voor tenminste 12 maanden met optie tot verlenging met nog een 2 maal 6 maanden.

Disciplines Vereist

 • - minimaal 2 jaar werkervaring bij de overheid;

Disciplines Gewenst

 • - Kennis van en ervaring met het opstellen van gegevensmodellen, modellen van informatiestromen.

 • - Ervaring met geografische informatie systemen.

 • - Kennis van archivering en e-depots.

 • - Kennis van publicatieprocessen.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior functioneel beheerder voor het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV