Senior Functioneel applicatiebeheerder, Omgeving Den Haag, 5 dagen per week, 6-18 maanden_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP07199713
Contractduur 6-18 maanden
Inzet 5 dagen per week
Werkgebied Den Haag
werkniveau Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior Functioneel applicatiebeheerder, Omgeving Den Haag, 5 dagen per week, 6-18 maanden

Voor UBR|KOOP ben ik op zoek naar een senior functioneel applicatiebeheerder voor een complex content platform.

Ter ondersteuning van de livegang van het tweede deel van het content platform en het dagelijks beheer is behoefte aan een tweede senior functioneel applicatiebeheerder, die verantwoordelijk is voor het functioneel applicatiebeheer van de componenten van het content platform die in productie zijn/worden genomen. Deze componenten bevinden zich in een complex systeemlandschap met meerdere services (o.a. SOAP en REST), waarbij er diverse ketens zijn met andere zowel interne als externe partijen. De applicatiebeheerder dient hiermee ervaring te hebben en dient niet alleen operationeel op te treden maar ook sturend.

Binnen KOOP wordt gewerkt volgens het Bisl-raamwerk voor het functioneel beheer. De gevraagde functioneel applicatiebeheerder richt zich binnen dit raamwerk in eerste instantie op de uitvoerende clusters hierbinnen: Gebruiksbeheer, Functionaliteitenbeheer en Wijzigingenbeheer. De senior functioneel applicatiebeheerder is de operationele linking pin vanuit de klantorganisatie naar de IT.

Het functioneel applicatiebeheer heeft een technologische oriëntatie. KOOP zoekt daarom een senior functioneel applicatiebeheerder met aantoonbare kennis en ervaring van documentgeoriënteerde XML structuren.

Het gaat hier om een fulltime opdracht (36-40 uur per week) voor ten minste 6 maanden met optie op verlenging met nogmaals 2 keer 6 maanden.

Disciplines Vereist

  • - Hbo- of wo-niveau en een opleiding op het gebied van ICT, zoals informatiekunde of (bedrijfskundige) informatica;

  • - Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder;

  • - Je hebt ervaring met tweede en derdelijns functionele ondersteuning op basis van BiSl;

  • - Je hebt theoretische kennis van complexere systeemlandschappen, services (SOAP, REST, etc.) zowel vanuit de rol van aanbieder als afnemer van een service, en systeemontwikkeling in het algemeen;

  • - Je hebt praktische ervaring met documentgeoriënteerde complexe XML structuren (schema’s, schematrons etc.).

Disciplines Gewenst

  • - Kennis van en ervaring met Geo/GIS technologie;

  • - Kennis van ervaring met een DevOps organisatie.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior Functioneel applicatiebeheerder, Omgeving Den Haag, 5 dagen per week, 6-18 maanden.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV