Functioneel applicatiebeheer WMS_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP02178385
Contractduur 6 - 12 maanden
Inzet 4-5 dagen
Werkgebied Rotterdam
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Functioneel applicatiebeheer WMS

Voor onze klant zoeken we een ervaren functioneel applicatiebeheerder voor een tweetal maatwerk applicaties. De eerste applicatie is een custom build Warehouse management systeem en de tweede is een uitgifte applicatie van materiaal. Je maakt de vertaalslag tussen de wensen van (key)gebruikers en de ontwikkelaars.

Je priotieert de verschillende RFC's, en bepaald de impact daarvan op de applcatie. In overleg met productowner bepaal je welke functionaliteit aan de ontwikkelafdeling wordt voorgelegd. Je bent bekende met ITIL en Bisl.

Je hebt pragmatische aanpak en hebt een Rotterdamse -mouwen opstropen- mentaliteit, wat past bij de bedrijfscultuur hier.

 

  

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Functioneel applicatiebeheer WMS.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV