Support Engineer_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10155270
Inzet fulltime
Werkgebied Gouda
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Support Engineer

Ben je op zoek naar een baan waarin je veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden krijgt, binnen een internationaal bedrijf met grote toonaangevende klanten? Lees dan vooral verder!

Functie

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Zelfstandig of samen met je team verzin je oplossingen en realiseer je deze voor verschillende klanten, grote bekende namen in de markt. Je krijgt veel vrijheid en ondersteuning bij het uitoefenen van functie. Zo krijg je een heel intern opleidingstraject en ligt er een goed groeipad voor je klaar. Je bent de schakel tussen de klant en alle delen binnen het bedrijf van technisch tekenaars tot programmeurs. Je deelt kennis met productmanagers en je zet gebruikersvragen om in commerciële kansen te benutten. Jij bent de het beginpunt van innovatie binnen de cyclus van software innovatie van mijn klant.

Jouw profiel

  • Jij brengt enthousiasme en teamspirit mee in alles wat je doet
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een relevante MBO+ of HBO opleiding die je net hebt afgerond (bv Elektrotechniek of een IT gerelateerde opleiding)
  • Bij jouw staat continue ontwikkelen en kwaliteit hoog in het vaandel

Voor jou

  • Informele werkomgeving met uitdagende maar haalbare doelen.
  • Je komt te werken in een enthousiast team die samen op zoek gaan naar de beste oplossingen voor de klant.
  • Een bruto salaris van €1800 tot 2400
  • flexibele werktijden
  • Continue interne opleidingen


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Support Engineer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gouda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van GOUDA

GOUDA

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV