Freelance Applicatiebeheerder voor Corsa DMS_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP1110649
Contractduur 6 - 12 maanden
Inzet 32 - 36 uur
Werkgebied Randstad
werkniveau Medior / Senior

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Freelance Applicatiebeheerder voor Corsa DMS

Voor één an onze opdrachtgevers is Capwell op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder Corsa. Voor één kleinere gemeente is Capwell op zoek naar een projectleider Corsa. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een goed document beheer systeem. De pakketkeuze is Corsa voor het document management. De DMS Software zal worden ingezet als digitale archivering. - Je bent het aanspreekpunt voor de gebruikers van het Document Management Systeem. - Aanpassen en inrichtingen van het Document Management Systeem - Trainen van de gebruikers - Het uitleggen en toezien op een goede aanpak voor de richtlijnen, procedures en wettelijke eisen van digitale informatievoorziening - Maken van gebruikershandleiding voor het dagelijks gebruik.

Disciplines Vereist

  • MBO+ HBO werk en denkniveau

  • Ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder bij de overheid.

  • Communicatief sterk

  • Corsa heeft geen geheimen voor jou

Disciplines Gewenst

  • Bisl

  • ASL

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Freelance Applicatiebeheerder voor Corsa DMS.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Randstad en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV