Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04199624
Contractduur 6 maanden
Inzet 4 tot 5 dagen per week
Werkgebied Omgeving Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week

Voor mijn eindklant onder de rook van Rotterdam ben ik per direct op zoek naar enthousiaste applicatie beheerder voor een leuke klus van ten minste 6 maanden.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel het technische als het functionele aspect van het Business Support System (BSS). Dit betekend dat je bezig bent met het ontwikkelen, deployen en beheren van oplossingen voor bedrijfsprocessen, maar ook met performence monitoren, incidentmanagement, sparren met de business en het aandragen van verbeteringen en innovaties. Kortom een brede rol waarin jij als ''spin in het web'' je steentje bijdraagt op de IT afdeling.

Ik zoek een applicatiebeheerder die meedenkt en proactief meepraat over alternatieve oplossingen, out of the box denkt en niet schroomt om met de business, teamleden, management en directie in gesprek te gaan om advies te geven of verbeteringen/wensen te achterhalen.

Het gaat hier om een fulltime opdracht voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid, bij een wederzijdse klik, tot verlenging. 

Disciplines Vereist

  • - Ervaring in een high-volume en high-availability omgeving;

  • - Brede IT kennis;

  • - Proactieve houding;

  • - Goede dosis enthousiasme.

Disciplines Gewenst

  • - Ervaring in de Telecom en/of bij een internet service provider

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV