Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP11189497
Contractduur 6 maanden
Inzet 4-5 dagen per week
Werkgebied Omgeving Maassluis
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Functioneel Applicatie Beheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Functioneel Applicatie Beheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week

Voor mijn eindklant in de buurt van Maassluis ben ik per direct op zoek naar een Allround applicatiebeheerder voor een opdracht van 4-5 dagen per week voor een periode van ten minste 6 maanden.

Binnen deze opdracht ben jij als 'spin in het web' verantwoordelijk voor het functionele en technische beheer van verschillende applicaties. De werkzaamheden variëren van het oplossen van issues tot het doorvoeren van wijzigingen in de interface en het aanmaken van nieuwe gebruikers. 

Als 'spin in het web' is het belangrijk dat jij een pro-actieve houding hebt en zowel op het vlak van IT als het op het vlak van de Business goed in staat bent om behoefte te achterhalen en te vertalen naar functionele/technische wijzigingen.

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring als functioneel/technisch applicatiebeheerder;

  • - Hands-on mentaliteit;

  • - Goede communicatieve vaardigheden.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround applicatiebeheerder voor uitdagende opdracht, 6 maanden, 4-5 dagen per week.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Maassluis en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van MAASSLUIS

MAASSLUIS

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV