Support consultant pakketimplementatie_

 

Een Applicatiebeheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Applicatiebeheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Support consultant pakketimplementatie

Er is een nieuwe webbased applicatie in gebruik genomen door een retail bedrijf. Hierbij moeten allerlei artikelen op de juiste wijze worden ingevoerd en aan elkaar worden gekoppeld. Er is behoefte om tijdens de invoerfase de komende tijd bij te worden gestaan bij het verder in gebruik nemen van dit pakket. We zoeken iemand bekend is binnen de retail-branche. Die snel een applicatie doorziet en begrijpt hoe de invoer dient te worden gedaan. Er is een handleiding en een helpdesk. Op dit moment is er sprake van een gap tussen een technische helpdesk en de minder IT-technische gebruiker (en organisatie) anderzijds.

Disciplines Vereist

  • Ondersteuning bieden aan gebruiker van een nieuw (webbased) invoer systeem.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Support consultant pakketimplementatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoogezand en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOOGEZAND

HOOGEZAND

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV