Capwell | Werkwijze bij tijdelijke inhuur van ICT personeel_

 

Werkwijze bij inhuur ICT specialist

Efficiënt en persoonlijk

Snel een IT specialist nodig? Wij helpen u direct  verder!

Het gaat om de resultaten...

Het groene gedeelte in het schema is op no cure no pay basis. Wanneer u een specialist bij Capwell inhuurt, zit de vergoeding voor Capwell in het overeengekomen uurtarief inbegrepen. Geen verborgen kosten.

Vast contactpersoon

U heeft bij Capwell gedurende het hele traject van aanvraag tot afronding van het project één en de dezelfde contactpersoon. Een ervaren ict-recruiter, die bekend is met uw organisatie. Handig voor de volgende keer als Capwell weer inschakelt.

Doorspreken van uw aanvraag

Voordat we voor u -gericht- kunnen gaan zoeken, spreken we uw aanvraag telefonisch met u door, om het profiel scherp te krijgen. We zoeken voor u zo gericht mogelijk naar een specialist.

Bij het selectieproces gebruiken we onze kennis over uw project en uw organisatie om tot de juiste match te komen.

Matching

Best matching principe. Selecteren op technische kennis, relevante projectervaring, persoonlijke eigenschappen en beschikbaarheid.

In uw regio, reisafstand

We kunnen in onderling overleg, de reisafstand van een kandidaat naar uw vestiging, al naar gelang de aard van de opdracht, zwaarder of minder zwaar laten meewegen. 

Aanbiedingen gevonden kandidaten

Per e-mail stelt de recruiter de beste matches aan u voor. U ontvangt de volgende informatie van ons: korte toelichting van recruiter, beschikbaarheid, tarief, toelichting en CV. Dit is meteen onze offerte. Uurtarief is een all-in tarief. Er zijn geen bijkomende kosten, (tenzij vooraf overeengekomen en uitdrukkelijk vermeld). Duidelijkheid.

Kennismakingsgesprek

Als u positief bent over onze aanbieding, plannen we graag een intake gesprek in met u en onze kandidaat.

NB: wilt u graag inhoudelijke projectinformatie doornemen met de kandidaat, om een soort van inschatting te kunnen verkrijgen qua investering of doorlooptijd? In goed overleg kan dat. Laat het ons tevoren even weten.

Contractuele afhandeling en verder

Mag de kandidaat gaan beginnen? U sluit het contract af met Capwell. We stemmen de best passende inhuurvorm en bijzonderheden met u af. Bijzonderheden en belangrijke zaken komen terug in het contract. Capwell verstrekt urenstaten aan de kandidaat, dit is de basis voor facturatie van de werkzaamheden. U ontvangt de facturen vanuit Capwell.

Tussentijds contact

Gedurende het project monitoren we regelmatig naar de voortgang. Is alles naar wens, zijn er bijzonderheden? Vooraf bepalen wij met u welke contactfrequentie u zelf het prettigst vindt.

Eind-evaluatie

Als het project succesvol is afgerond, evalueren we graag met u de inzet van de betreffende professional en hoe u de samenwerking met Capwell heeft ervaren. Bent u tevreden? Vertel het verder.

Heeft u een specialist nodig? Wij helpen u hier meteen verder!

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV