Kernwaarden: Bewuste keuzes, duidelijkheid & goed gevoel._

 

Onze Drive

Goed werk willen leveren

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor! Dit is datgene waar wij als team met z'n allen een goed gevoel door krijgen, bij wat we doen en waar Capwell voor staat. Ter illustratie: ruim 30% van onze freelancers staat op geen enkele andere bemiddelingssite ingeschreven. Zij kiezen graag voor een aanbieder met kennis van ‘hun’ ICT-branche en met oog voor de persoon achter een CV. 

Kernwaarden Capwell

Bij Capwell staan 3 kernwaarden centraal: duidelijkheid, bewuste keuzes en een goed gevoel. Daarom werkt Capwell alleen met eindklanten, zonder tussenschakels. Transparant. Daarom kiezen we er heel bewust voor om alleen met hooggekwalificeerde freelancers te werken. Hiermee waarborgen we de kwaliteit waarvoor we staan. Naast de hoge kwaliteit, vinden we een goed gevoel hebben heel belangrijk, bij de mensen met wie we samenwerken. Ons succes is het bewijs dat we de juiste keuzes maken.

Heeft u een specialist nodig? Wij helpen u hier meteen verder! Of bel direct met een van onze recruiters: 010 475 55 83.

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV