Netwerk Engineer_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10144046
Contractduur t/m april 2015
Inzet 36-40 uur
Werkgebied Arnhem
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Netwerk Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Netwerk Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Netwerk Engineer

Voor een ander bureau die exclusief levert bij een eindklant op zoek naar een Netwerk Engineer. Je houdt je bezig met het dagelijkse beheer van de netwerk omgeving en security kant. Diepgaande kennis van CheckPoint en F5 is een vereiste. Verder uitstekende kennis van netwerkprotocollen, routers, switches. Kennis ervaring Fortigate (firewalls) is een pre. Je moet in staat zijn om goed om te kunnen in een politieke omgeving (beslissingen gaan wat stroperig) Ten einde van de opdracht moet je kennis worden over gedragen aan de klant, dus communicatief is een vereiste.

Disciplines Vereist

  • Checkpoint

  • F5

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Netwerk Engineer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Arnhem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ARNHEM

ARNHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV