Cisco netwerk specialist_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB0708112
Contractduur 2-3mnd+
Inzet 4-5dgn/wk
Werkgebied Houten
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Netwerk Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Netwerk Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Cisco netwerk specialist

Ter overbrugging voor iemand in vast dienstverband zijn we op zoek naar een Cisco specialist. Je bent o.a. verantwoordelijk voor beheer & onderhoud van switches, routers en firewalls van het interne (server) netwerk alsmede de WAN-connecties bij de klanten. Betreft omgeving met 800 tot 7200 series. PIX en ASA's. Switching van 2960 tot 6500 series. (op IOS, niet op CATOS) Daarnaast oplossen van storingen bij klanten en support van de servicedesk. Actieve bijdrage gevraagd bij ontwikkeling en onderhoud van nieuwe technologieŽn zoals Voice over IP, VOIP.

Disciplines Vereist

  • CCNP

  • Routers

  • Firewalls

  • LAN/WAN

  • Security

Disciplines Gewenst

  • VOIP sterke pré

  • RIPE

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Cisco netwerk specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Houten en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOUTEN

HOUTEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV