IT Projectmanager_

 

Een Projectmanager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Projectmanagers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

IT Projectmanager

Voor onze eindklant zij wij met spoed op zoek naar een IT Projectmanager. Het gaat om het maken van een impactanalyse voor een IT Portal (webdevelopment) project. Het is de bedoeling dat je to the point en op een pragmatische manier de impact, mogelijkheden en haalbaarheid qua IT-tijdlijn uiteenzet en tevens de kosten tegen over de baten zet. Aan de hand daarvan moet met terugwerkende kracht een projectplan worden geschreven. Het gaat om een grote complexe organisatie. Uiteindelijk zullen er meerdere grote projecten aan elkaar worden geknoopt. Het is daarom een vereiste om inhoudelijk verstand te hebben van IT architectuur en koppelingen met ERP systemen.

Disciplines Vereist

  • Ervaring met projectmanagement binnen grote complexe organisaties

  • Ervaring met Prince 2 of andere systematieken op het gebied van projectmanagement

  • Ervaring met het leiden van webdevelopment projecten en/of portals

  • Pragmatisch, to the point en daadkrachtig

  • Technisch goed onderlegd (IT architectuur)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance IT Projectmanager.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam Zuid-Oost en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM ZUIDOOST

AMSTERDAM ZUIDOOST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV