Allround ICT projectmanager_

 

Een Projectmanager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Projectmanagers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Allround ICT projectmanager

Voor een overheidsinstelling in het noorden van Zuid-Limburg, zijn we met spoed op zoek naar een ervaren all-round ICT projectmanager. In overheidstermen heet dit echter een projectleider. Gaat om een breed scale aan projecten, een gedeelte loopt reeds en een aantal dient nieuw geinitieert te worden. De huidige projectleider wordt voor een ander groot project vrijgemaakt. De projecten hebben allen een sterke ICT component. Hieronder een korte inhoudelijke opsomming van diverse projecten die geleid moeten worden: - verder uitwerken van web-functionaliteit, realiseren van een portalfunctie waarmee zowel medewerkers als externe partners via internet toegang kunnen krijgen tot (een deel) van de backoffice applicaties. - implementatie van handhelds voor verbeteren efficiency in bepaalde field-processen - diverse projecten op het gebied van informatiebeschikbaarheid middels mobile phones en iPads (BYOD) - ondersteuning van change management proces daar waar het om complexere changes gaat - ondersteuning/uitvoeren van deelprojecten in het kader van een IT transitieproces dat momenteel loopt en dat moet leiden naar een toekomstvaste IT-infrastructuur en informatie-architectuur. Dit traject wordt op dit moment door een externe partij uitgevoerd. Na de inventarisatiefase vindt de ontwerp- en implementatiefase plaats. Dit wordt middels Europees openbare aanbestedingsmethodes uitgevoerd. Daarbij wordt men juridisch door topspecialisten ondersteund. De dagelijkse projectleiding en uitvoering van deze werkzaamheden binnen dit traject vallen ook onder deze opdracht. Kortom een interessante uitdaging voor iemand die gewend is om zijn aandacht over meerdere projecten te kunnen spreiden. Eerdere ervaringen met de implementatie van handhelds, ketenintegratie met toeleveranciers, security awareness ivm BYOD (bring your own device) en ingrijpende change- en transitie projecten begeleiden zijn allemaal sterke pre's. Evenals ervaring met aanbestedings trajecten / beoordelen van aanbiedingen van leveranciers

Disciplines Vereist

  • ICT projectmanagement

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround ICT projectmanager.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zuid Limburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van WEERT

WEERT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV