Technisch Projectleider voor het doorgronden van complexe informatiestromen_

 

Een Technisch Projectleider inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Technisch Projectleiders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Technisch Projectleider voor het doorgronden van complexe informatiestromen

Voor mijn eindklant onder de rook van Rotterdam ben ik per direct op zoek naar een technisch projectleider voor een uitdagende opdracht.

Ik ben op zoek naar een proactieve, technisch sterke IT projectleider. In deze rol houd je je voornamelijk bezig met complexe vraagstukken en inrichting rondom de informatiestromen die gepaard gaan met de projecten die mijn klant doet. Dit is een functie waarin projectmanagement en communicatieve vaardigheden belangrijk zijn maar waarbij je ook (technische) processen kan doorgronden, informatiestromen kan analyseren en waar nodig ook de diepte en inhoud in kan gaan.

Het doel van deze opdracht is de (door-)ontwikkeling van applicaties en het verbeteren van de proces- en data integriteit in en rondom de systemen.

Het gaat hier om een opdracht van minimaal 3 tot 6 maanden met een inzet van 4-5 dagen per week (bij voorkeur full-time).
 

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring in soortgelijke projecten

  • - Uitstekende kennis van Excel

  • - Uitstekende communicatieve vaardigheden

Disciplines Gewenst

  • - Kennis van PHP is een Pre

  • - Kennis van Exact online is een Pre

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Technisch Projectleider voor het doorgronden van complexe informatiestromen.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV