Technisch Projectleider Migratie & Server Consolidatie_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10132995
Inzet 40 uur
Werkgebied Rotterdam
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Technisch Projectleider inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Technisch Projectleiders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Technisch Projectleider Migratie & Server Consolidatie

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Technisch Projectleider Windows migratie & Server Consolidatie. Windows 2008 migratie betreft het ontwerpen, bouwen en migreren van alle Windows based servers naar een nieuwere versie. Server consolidatie betreft het vervangen en consolideren van het huidige serverpark inclusief de migratie naar een nieuw server virtualisatieplatform voor de ICT De Technisch Projectleider is verantwoordelijk voor de migratie van ca. 400 Windows 2003 servers naar een nieuwe versie van Windows server (2008R2 / 2012)Daarnaast verantwoordelijk voor de migratie van ca. 25 VMware ESX 3.5 servers naar VMware ESX 5.x.

Disciplines Vereist

  • Afgeronde HBO+ (Technische informatica)

  • Heeft aantoonbare ervaring projectenactiviteiten coördineren en een plan van aanpak opstellen;

  • Is gecertificeerd op een projectmethodiek (bij voorkeur PRINCE2);

  • Heeft ruime kennis van Windows Server 2008, applicatie servers, groupware servers, MS SQL, infrastructuur servers, virtualisatie fysieke Oracle omgeving en Red Hat

  • Enterprise Virtualization 3.0;

  • Heeft kennis van ITIL.

  • Windows 2003 / 2008R2 kennis, Windows 2012 is een pre.

  • Ervaring met VMware migraties. Inhoudelijke VMware kennis van 5.x is een pre.

  • Gesprekken vinden plaats in week 43

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Technisch Projectleider Migratie & Server Consolidatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV