Projectmanager digitale dienstverlening_

 

Een Migratie Manager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Migratie Managers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Projectmanager digitale dienstverlening

We zoeken een procesgerichte projectmanager, die ervoor verantwoordelijk is dat de huidige realisatiefase leidt tot de beoogde time to market en ingebruikname van een nieuwe digitale dienstverlening: een nieuwe veilige landelijke online identificatie service voor bepaalde branche. Hiervoor werk je nauw samen met de algemeen directeur als stakeholder en met een interne software-architectteamlead. Verder moet je diverse externe partijen oplijnen zodat alles volgens plan verloopt. Er is ruimte voor eigen invulling aan deze verantwoordelijke rol, initiatief wordt op prijs gesteld. Ideaal zou zijn als je te maken hebt gehad met bijvoorbeeld (semi)overheid-diensten waarbij beveiliging, encryptie en identificatie een rol hebben gespeeld. Iemand die duidelijk affiniteit heeft met ICT realisatie-trajecten en digitale dienstverlening.

Disciplines Vereist

  • Elektronische dienstverlening

  • Prince2

Disciplines Gewenst

  • Encryptie

  • Authentificatie

  • Ervaring met branche-brede nationale diensten

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Projectmanager digitale dienstverlening.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Epe en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EPE

EPE

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV