CTO - Technisch Directeur bij een ambitieus bedrijf met werk aan de winkel! _

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166532
Inzet fulltime
Werkgebied Omgeving Rotterdam
werkniveau Lead
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een ICT Change Manager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ICT Change Managers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

CTO - Technisch Directeur bij een ambitieus bedrijf met werk aan de winkel!

Het bedrijf
De klant waarvoor ik hier specifiek zoek specialiseert zich al ruim 15 in het maken van VOIP bedrijfsapplicaties zowel voor het Microsoft Skype for Business platform als voor Cisco Unified Communications systemen.  Nu is het Microsoft gedeelte altijd een beetje een ondergeschoven kindje geweest én is het Cisco deel duidelijk toe aan stevige vernieuwing, daarom hebben ze jou nodig! De huidige nieuwe CEO heeft al stevig de bezem er doorheen gehaald: processen her-ontworpen, projecten opgetuigd, de cloud in gegaan, scrum doorgevoerd, met één duidelijke doelstelling: (weer) best in class worden!

Product Leadership is 1 van de strategische pilaren van de onderneming, daarbij wordt geinvesteert in internationale groei in Duitsland, Frankrijk en Engeland en in de rest van Europe en de USA. Doelstelling is de huidige omzet van 8,5M verdubbelen over 5 jaar. Het MT bestaat uit: de CEO, CTO, Commercieel Directeur en de Support Manager.

Functie
Je hebt een heldere visie over hoe de markt voor bereikbaarheid van ondernemingen zich ontwikkeld. Overziet de technologische ontwikkelingen die nieuwe communicatie methoden toevoegen of bestaande communicatie methoden voor bedrijven mogelijk maken. En je bent in staat om deze ontwikkelingen te vertalen naar de product roadmap.

Tevens overzie je de nieuwe technologische mogelijkheden die worden gedreven door de veranderingen in het IT landschap. Je hebt diepgaande kennis en ervaring met IAAS, PAAS, SAAS en ontwikkelen op een Cloud platform zoals van Microsoft of Amazon.

Je hebt ruime ervaring met het managen van een software ontwikkel afdeling bij een software product organisatie. Daarbij ben je in staat om alle belangrijke aspecten van het Agile ontwikkelen te managen en te professionaliseren (het implementeren en optimaliseren van testen, documenteren, productiviteit in een Scrum based ontwikkel organisatie verdienen daarbij de aandacht).

Jouw Profiel

 • Persoonlijke eigenschappen: gedreven persoonlijkheid, hoge intrinsieke motivatie, impact en resultaat gericht, open communicatie, gestructureerd, oog voor detail.
 • In- en over-zicht van de technologische ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid van bedrijven en van de ontwikkelingen in de software ontwikkel omgevingen
 • Uitstekende people manager
 • Sterke communicatieve vaardigheden – zowel intern al extern.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bruto maandsalaris van €4500 tot 6000
 • 13e variabele maand
 • Mogelijke participatie over tijd
 • 25 vakantie dagen
 • Pensioen regeling waarvan 60% voor je vergoed wordt
 • Telefoon & Laptop
 • Lease auto
 • Flexible werktijden
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance CTO - Technisch Directeur bij een ambitieus bedrijf met werk aan de winkel! .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV