Changemanager Bezuinigingen ICT Overheid_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP1110688
Contractduur 6 - 12 maanden en langer
Inzet 36 uur per week
Werkgebied Zuid Holland
werkniveau

Een ICT Change Manager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ICT Change Managers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Changemanager Bezuinigingen ICT Overheid

Voor één van onze opdrachtgevers is Capwell op zoek naar een Changemanager. Een belangrijk aandachtspunt, op ICT gebied het terugbrengen uitfaseren van de maatwerk applicaties en dezev te vervangen door off the shelf applicaties. De Change Manager is verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de impact en de veranderingen die om de hoek komen kijken bij het vervangen en uitfaceren van de dure inhuur verbonden aan de maatwerk applicaties. Ook het totale projecten portfolio en huidige bezetting veranderen en overdragen aan interne medewerkers waar mogelijk. Hiervoor ook de doelen en targets bepalen in een PvA.

Disciplines Vereist

  • HBO/WO informatica + HBO/WO bedrijfskunde

  • Ervaring als Changemanager IT en Business

  • Prince 2, Ruime ervaring bij de Overheid.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Changemanager Bezuinigingen ICT Overheid.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zuid Holland en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV