Werkwijze Freelance ICT Opdrachten - eindklanten & gegarandeerd uitbetaald!_

 

Onze werkwijze

Bewuste keuzes

We maken bewuste keuzes, over wat we wel en niet doen, duidelijk zijn, daar houden we van. Hieronder zie je een paar belangrijke keuzes die we hebben gemaakt om een stuk kwaliteit te kunnen garanderen.  Dat zorgt er voor dat we vaak exclusief een opdracht invullen (grote slagingskans) en dat we een net markconform tarief kunnen betalen.

Door uitsluitend met eindklanten te werken kunnen we je ook altijd feedback over een opdracht geven en dat mag je dus ook van ons verwachten. Want zo worden we zelf ook graag behandeld.

Alleen eindklanten

We werken uitsluitend voor eindklanten.
Een keuze die we ruim 6 jaar geleden gemaakt hebben en die nog steeds erg goed bevalt. Dus aanvragen als: reageren voor 12:00 uur 's middags zal je bij ons niet aantreffen. Als jij als ideale kandidaat reageert om 12:15 uur, dan stellen we je gewoon om 12:15 uur voor. We hebben namelijk rechtstreeks contact met de inhuurder bij de opdrachtgever. Sterker nog... we denken graag met de klant mee,  wat hij op dit moment voor persoon nodig heeft.

Vaak kennen we de klant al jaren en zijn we goed op de hoogte van het juiste profiel wat voor deze klant nodig is. Onze meeste klanten bevinden zich niet in de traditionele top 500 van Nederland waar iedereen zich op richt (dat zijn nl al die doorleen aanvragen). Maar juiste 1 laag daaronder, de snelgroeiende innovatieve mkb ondernemingen waar nog echte uitdagingen liggen. Het wil echter niet zeggen, dat we niet aan de top500 van Nederland leveren. Dat doen we namelijk ook, zolang er maar geen tussenschakels in het wervingstraject zitten.

  • hoge slagingskans
  • vaak exclusieve opdrachten
  • innovatieve opdrachtgevers
  • vaak meedenken vereist


Speciaal voor freelancers ICT professionals

Capwell werkt al sinds haar oprichting met freelance ICT professionals.
Wij zien dit als het model van de toekomst, bedrijven focussen zich steeds meer op hun core-business en omringen zich met een flexibele schil waarop men kan terugvallen als men extra ICT capaciteit of expertise nodig heeft.

Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van ICT professionals, zijn - voor zowel - de freelancer als de klant  alle risico's zo goed mogelijk afgedekt. Dit doen we door het doorvoeren van -best practices- gecombineerd met de juiste contractvoering.

  • jarenlange ervaring freelance ICT professionals
  • overeenkomsten zijn VAR-proof
  • contracten zitten goed in elkaar


Gegarandeerd uitbetaald

Ook voor het afdekken van de financiële risico's heeft Capwell een eigenzinnige aanpak. Wij brengen namelijk op voorhand al onze klanten onder in een kredietverzekering. Voordat we voor een klant een ICT freelancer gaan zoeken, checken we vooraf bij onze kredietverzekeraar of we voor XX duizend euro aan deze klant mogen leveren. Als dat niet het geval is -leveren wij niet- aan deze klant.

Wat houdt dit nu concreet in: stel dat we een leveringslimiet van 30.000 euro aanvragen en deze wordt afgegeven, dan zijn al onze openstaande facturen aan deze klant tot een totaalbedrag van 30.000 euro verzekerd. Als de klant om wat voor reden niet kan betalen / failliet gaat dan krijgen wij van onze verzekering nog 85% van alle facturen uitbetaald. 

Doordat wij weten dat we altijd betaald krijgen kunnen we ook de freelancer op tijd uitbetalen, en dat doen we standaard binnen 35 dagen. Ook als de klant ons nog niet betaald heeft. Je weet dus van te voren dat we met een kredietwaardige klant te maken hebben en dat je altijd je geld krijgt, wel zo'n prettig idee.

Altijd terugkoppeling

Doordat we uitsluitend met eindklanten werken, kunnen we je altijd informeren over de status van een aanvraag. Zodra we je hebben voorgesteld aan onze klant, krijg je van ons altijd terugkoppeling. Daar mag je ons aan houden. 

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV