IT Werving, Selectie - programmeur vacatures_

 

Heeft u een vacature programmeur openstaan?

Capwell: specialist in recruitment IT personeel

Snel resultaat

Werving & selectie betekent bij Capwell: maatwerk en snel tastbaar resultaat. We houden hierbij van snel schakelen. Een uitdagende noodzaak. Goede programmeurs zijn immers niet lang op zoek naar een nieuwe baan en kunnen kiezen uit vele vacatures. >> Lees hier meer over onze actieve aanpak >>.  

Opstarten

Vooraf bekijken we of er aan een aantal randvoorwaarden is voldaan om ook vanuit Capwell succesvol aan de slag te kunnen met het invullen van uw ICT vacature. We nemen samen de status door van uw vacatures, consulteren u over de best-te-volgen aanpak en stemmen de verwachtingen verder met elkaar af.  . 

Middelen

Bij elke ICT vacature / campagne zetten we op basis van NO CURE NO PAY al onze middelen voor u in.  Wij werven via “de nieuwe” media, adverteren op verschillende job-boards, hebben toegang tot de grote CV databases en beschikken over een eigen kandidaten database van 3500 HBO of WO geschoolde IT’ers.

Vergoeding

De vergoeding is altijd gebaseerd op een gestaffeld  percentage van het gegarandeerde jaarinkomen van de geplaatste kandidaat. Pas na plaatsing wordt de vergoeding in rekening gebracht. Verder hanteren wij een twee maanden garantstelling na plaatsing. De hoogte van het percentage is afhankelijk van verschillende factoren, zoals soort functie, schaarste en zwaarte functie.

Vacature Doorgeven

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV