SQL database specialist_

 

Een ms SQL Server Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms SQL Server Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

SQL database specialist

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een SQL specialist die zo nu en dan de klant kan helpen met maatwerk in een SQL database. Enige tijd geleden is er door een bedrijf een fashionapp in iOS opgeleverd. Data uit SQL database wordt geupload en omgezet zodat het zichtbaar wordt in de app. Als er een order wordt geplaatst wordt de data weer terug gestuurd naar de SQL database. Men is momenteel bezig met een nieuwe versie van de fashion app, maar willen de database houden want die heeft de volledige structuur die ze gebruiken. De klant heeft zelf de export voor elkaar. Maar nieuwe bestanden inlezen, is lastiger en geen tijd voor. Klant is op zoek naar een SQL specialist die op zeer korte termijn een aantal kleine aanpassingen kan doen bestaande SQL database, import en export van data CSV en JSON of XML. Daarna incidenteel beschikbaar om maatwerk te ontwikkelen als het nodig is.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance SQL database specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Waalwijk en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van WAALWIJK

WAALWIJK

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV