PostgreSQL Specialist bij een logistieke onderneming_

 

Een ms SQL Server Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms SQL Server Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PostgreSQL Specialist bij een logistieke onderneming

Betreft een uitbreiding op een bestaande applicatie geschreven in C#. Binnen deze applicatie wordt een x aantal virtuele pickruns gegenereerd (in SQL op Postgress DB), obv orderaanbod. Deze Pickruns worden tenslotte met een physieke kar verwerkt, men loopt met kar met opgezette lege dozen langs de rekken met artikelen om te orderpicken. Het aantal adressen per kar moet worden uitgebreid van 32 naar 42, en daarmee willen men flexibel/dynamisch omgaan. Er zijn 6 identieke karren.

Disciplines Vereist

  • PostgreSQL ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PostgreSQL Specialist bij een logistieke onderneming.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Tilburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van TILBURG

TILBURG

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV