datamining webcrawler specialist_

 

Een Datawarehouse Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Datawarehouse Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

datamining webcrawler specialist

We zoeken iemand met ervaring in data- webmining / datacollection dmv automated crawlers (spiders) die het Nederlandse domein op dagelijkse basis kunnen doorzoeken op relevante content voor het vullen van een verticalsearchengine. Data dient uiteraard zoveel mogelijk in een standaard formaat gegoten te worden, dus ervaring met symantische tekstherkenning is een pre.

Disciplines Vereist

  • crawler technologie

  • datamining

  • tekstherkenning/analyse

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance datamining webcrawler specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) remote en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SCHIEDAM

SCHIEDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV