Crystal Reports Specialist_

 

Een Crystal Reports developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Crystal Reports specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Crystal Reports Specialist

We zoeken een Crystal Reports professional, die een 10-tal rapportages kan bouwen. Het betreft rapportages die beschikbaar moeten komen binnen een nieuw in gebruik te nemen pakket, SAP Business One. Men heeft gekozen voor Crystal Reports rapportages binnen dat pakket. Men gebruikt overigens geen SQL Server DB, maar een DB op basis van HANA.

Disciplines Vereist

  • Crystal reports

Disciplines Gewenst

  • SAP Business one

  • HANA DB

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Crystal Reports Specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Brummen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BRUMMEN

BRUMMEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV