crystal reports specialist_

 

Een Crystal Reports developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Crystal Reports specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

crystal reports specialist

Voor onze klant zoeken we een medior Crystal Reports bouwer, die op adhoc basis regelmatig een of meerdere rapportjes kan bouwen. Ze hebben een eigen software pakket gebouwd dat bij hun klanten draait, vanuit dat pakket kunnen mbv CR. rapportages worden gebouwd. Hierbij is regelmatig support bij nodig, deze wordt extern gezocht.

Disciplines Vereist

  • Crystal Reports v.11.2

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance crystal reports specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Leiden en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van LEIDEN

LEIDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV