Cognos developer_

 

Een Cognos BI Consultant inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Cognos BI Consultants. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Cognos developer

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Cognos Developer voor het bouwen van een aantal rapportages . De afdeling voorziet de primaire processen -regulering, toezicht & handhaving en advisering - via een speciale omgeving van informatie, zowel voor het management als voor de procesondersteuning. Men gebruikt daarvoor Cognos 8.4. Je gaat de ge´nventariseerde en gedefinieerde wensen omzetten in het aanpassen van bestaande of bouwen van nieuwe rapporten. Je realiseert oplossingen en draagt zorg voor een optimale implementatie daarvan in de organisatie. Je werkt nauw samen met de Functioneel beheerder Cognos, met de overige ontwikkelaars en met de Technisch applicatiebeheerders. Daarbij ondersteun je hen met je kennis en ervaring op het gebied van Cognos BI en met je gestructureerde en projectmatige aanpak.

Disciplines Vereist

  • HBO-niveau en kennis van bovengenoemde bedrijfsprocessen. Je bent gewent om systematisch problemen te analyseren en in teamverband problemen op te lossen.

  • Je hebt ervaring met BiSL en met het werken in een volgens de ITIL-methodiek ingerichte organisatie.

  • Maar vooral heb je ruime kennis van en ervaring met Cognos 8.4 Report Studio en Query Studio. Kennis van en ervaring met Framework Manager is een pré.

  • Je werkt zelfstandig, maar ook een teamspeler. Je drukt je helder en bondig uit, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Cognos developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV