From scratch PowerBI omgeving inrichten, omgeving Den Haag_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP06199685
Contractduur n.t.b.
Inzet 4-5 dagen per week
Werkgebied Omgeving Den Haag
werkniveau Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Een BI Consultant inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van BI Consultants. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

From scratch PowerBI omgeving inrichten, omgeving Den Haag

Voor mijn eindklant ben ik per medio Juli op zoek naar een senior BI consultant voor een leuke klus in Den Haag.

Mijn klant is op zoek naar een Senior BI consultant voor het bedenken, bouwen en inrichten van een compleet nieuwe BI omgeving.
Het enige wat vast staat zijn de KPI's en dat ze gebruik willen maken van PowerBI. Van de BI consultant wordt verwacht dat hij of zij op basis van de behoeftes van de Key-users de complete BI omgeving opzet. Hierbij ben je verantwoordelijk voor o.a. de analyse van de huidige werkwijze en het achterhalen van behoeftes van de gebruikers (MT, Directie) tot en met de oplevring van dashboards en toekomstig onderhoud.

Het gaat hier om een klus met een volledige inzet op korte termijn en adhoc werkzaamheden in de toekomst. 

Disciplines Vereist

  • - Aantoonbare ervaring in soortgelijke trajecten

  • - Ervaring met PowerBI

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance From scratch PowerBI omgeving inrichten, omgeving Den Haag.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV