Business Intelligence Excel consultant_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10189470
Contractduur nader te bepalen projectomvang (samenwerking)
Inzet 1dg/wk
Werkgebied Breda
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Een BI Consultant inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van BI Consultants. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Business Intelligence Excel consultant

Voor een vastgoed organisatie is er de wens om een excel- based financieel dashboard in VBA op te bouwen, waarmee de nieuwe en lopende projecten financieel inzichtelijk worden gemaakt qua opbrengsten, kosten, marges, vergelijkingen worden gemaakt, data slim wordt gecombineerd en gespresenteerd in handige grafische items zoals trendcharts, grafieken, staafdiagrammen, pie-charts e.d.

Het excel dashboard dient tevens een bepaalde mate van configureerbaarheid te hebben, zodat diverse project variabelen vooraf ingesteld kunnen worden per in te voeren project.

De uitvoering en realisatie moet worden gezien als een periode van samenwerking waarbij steeds verder wordt ontwikkeld naar behoefte, en nieuwe inzichten, vanuit een basis excel dashbard model. 

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Business Intelligence

  • Dashboards in Excel

Disciplines Gewenst

  • Affiniteit met bouwsector

  • Affiniteit met projectuitvoeringen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Business Intelligence Excel consultant.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BREDA

BREDA

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV