BI Consultant met kennis van SSRS (Reporting Services)_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP05154623
Contractduur aantal maanden, in onderling overleg
Inzet 3-5 dagen
Werkgebied Utrecht
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een BI Consultant inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van BI Consultants. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

BI Consultant met kennis van SSRS (Reporting Services)

Voor onze eindklant zijn wij per direct op zoek naar een ervaren BI Consultant die ruime ervaring heeft met het bouwen van Reporting Services. Ervaring met het opzetten/inrichten van DWH is gewenst.

Disciplines Vereist

  • BI

  • DWH

  • SSRS

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance BI Consultant met kennis van SSRS (Reporting Services).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV