Full Stack developer voor reverse engineering_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP01189027
Contractduur 6 tot 12 maanden met optie op verlenging
Inzet 4 tot 5 dagen per week
Werkgebied Amsterdam/Amersfoort
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Een Software Architect inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Software Architecten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Full Stack developer voor reverse engineering

Voor mijn einklant met een kantoor in Amsterdam en een kantoor in Amersfoort ben ik per direct op zoek naar een full stack developer met een pragmatische instelling.

Mijn klant is een jonge organisatie met een start-up mentaliteit maar wel met een zeer aansprekende klanten portefeuille. Het huidige ontwikkelteam werkt aan zeer complexe code voor een complex transactie platform met veel externe koppelingen.

In deze rol ben je verantwoordelijk om een bestaande applicatie welke ontwikkeld is in Ruby on Rails te doorgronden (hier komen je reverse engineering skills goed van pas), de architectuur van de applicatie je eigen te maken, verbeteringen door te voeren en de kennis die je hebt opgedaan over deze applicatie over kan brengen op een nieuw op te zetten team.

Zit jij niet perse op Ruby, maar heb je de instelling dat techniek een hulpmiddel is om het doel te bereiken en maakt het jou niet zo veel uit welke techniek dit is? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Het gaat om een uitdagende opdracht waar veel vrijheid wordt geboden. Mijn klant maakt zich niet zo druk over vaste werktijden en altijd aanwezig zijn. Daarnaast krijg je van mijn klant alle vrijheid en verantwoordelijkheid bij het maken van architectonische keuzes.

Disciplines Vereist

  • - Ervaring met meerdere moderne ontwikkeltalen

  • - Ervaring met Architectuur

Disciplines Gewenst

  • - Ervaring met Ruby on Rails is een pre

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Full Stack developer voor reverse engineering.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam/Amersfoort en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV