Informatie analist / Functioneel ontwerper RUP_

 

Een Business Analist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Business Analisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Informatie analist / Functioneel ontwerper RUP

Het projectdoel van onze klant is om alle bestaande informatie (Internet, Intranet, Brieven, handboeken) op te slaan in een nog te ontwikkelen systeem en in de loop van 2007 alle content die nu in andere systemen staan hiernaar toe te migreren. Werkzaamheden zijn o.a.: (Voor)onderzoek doen, vaststellen, vastleggen, vertalen, uitdiepen van business requirements in overleg met de diverse (eind)klanten - Adviseren en bepalen van oplossingsrichtingen / alternatieven - Opstellen van het Functioneel Ontwerp (FO) waarbij de informatiebehoefte vastgelegd is in een gegevensstructuur met o.a. interfaces, beveiligings- en privacy eisen. Dit alles dient te gebeuren via de RUP methode. Kennis en ervaring in RUP ontwikkelprocessen is dus essentieel.

Disciplines Vereist

  • RUP

  • HBO/academisch niveau

  • Kennis op het terrein van content management systemen

Disciplines Gewenst

  • Ervaring in het participeren in complexe, strategisch georiënteerde organisatie veranderingsprojecten en implementatietrajecten.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Informatie analist / Functioneel ontwerper RUP.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV