BSS Consultant_

 

Een Business Analist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Business Analisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

BSS Consultant

Voor mijn eindklant in Rotterdam, een telecom/internet service provider, ben ik per direct op zoek naar een Hands-On Business Analist/Consultant met ervaring met een Business Support System (BSS) en/of een Operations Support System (OSS).

In deze rol ben jij de 'spin in het web' tussen de business (gebruikers, management, directie) en de IT (leverancier is nearshore). Je bent actief betrokken bij de business en doormiddel van het analyseren van werkprocessen, gesprekken met key-users en gesprekken met de leverancier werk je gericht user stories uit om zo verbeteringen/wijzigingen door te voeren in de applicatie. Daarnaast kunnen er ook issues naar voren komen in het systeem welke intern opgelost kunnen worden door de technische applicatiebeheerders. 

In deze rol kan je verschillende petten opzetten, de ene keer acteer je als business analist en de andere keer als product owner of applicatie manager.

Het gaat hier om een rol voor tenminste 6 maanden met bij een wederzijdse klik de mogelijkheid op een verlenging.

 

Disciplines Vereist

  • - Kennis van en ervaring met een BSS/OSS;

  • - Ervaring bij een Telco en/of ISP.

Disciplines Gewenst

  • - Goede communicatieve vaardigheden

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance BSS Consultant.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV