Business Analist / Systeemanalist met ontwikkel achtergrond_

 

Een Business Analist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Business Analisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Business Analist / Systeemanalist met ontwikkel achtergrond

Voor mijn klant in de buurt van rottedam ben ik op zoek naar een ervaren business / systeem analist met een achtergrond in software development. 

In deze rol houd je je voornamelijk bezig met het doorgronden van een complex en diffuus applicatielandschap en de inrichting rondom de informatiestromen die gepaard gaan met de projecten die mijn klant doet. Hierbij moet er gezorgd worden voor de (door-)ontwikkeling van applicaties en het verbeteren van de proces- en data integriteit in- en rondom de systemen. Hierbij werk je nauw samen met alle spelers in het domein.

De ideale kandidaat is een proactieve, technische sterke, analis die naast de organisatie en planning, ook de architectuur voor zijn/haar rekening kan nemen en daarnaast zelf ook nog de handen uit de mouwen kan steken. Dit is een functie waarin communicatieve vaardigheden belangrijk zijn maar waarbij je ook (technische) processen kan doorgronden, informatiestromen kan analyseren en waar nodig ook de diepte en inhoud in kan gaan.
 

Disciplines Vereist

  • - Kennis van en ervaring met een ontwikkeltaal als .NET en/of PHP

  • - Uitstekend in Excel (VBA is een pre)

Disciplines Gewenst

  • - Kennis van Exact online of een ander online boekhoudprogramma (pre)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Business Analist / Systeemanalist met ontwikkel achtergrond.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV