Business analist Salesforce CRM implementatie_

 

Een Business Analist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Business Analisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Business analist Salesforce CRM implementatie

Voor Onze klant zoeken we een Informatieanalist om in fase 1 de business behoefte te analiseren (informatie stromen, workflow, organisatie structuur) en dit te vertalen naar een een plan van aanpak voor een migratie / koppeling naar het online Salesforce platform voor de CRM activiteiten (fase 2) rekening houdend met het huidige applicatie landschap.

Disciplines Vereist

  • Informatie analyse

  • Salesforce ervaring

  • CRM migratie

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Business analist Salesforce CRM implementatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV