Business Analist met Financiele achtergrond_

 

Een Business Analist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Business Analisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Business Analist met Financiele achtergrond

Voor mijn eindklant ben ik op zoek naar een ervaren Analist die business requirements kan analyseren en omzetten naar functioneel ontwerpen.
Je werkt samen met enkele andere business analisten, maar jij bent vooral verantwoordelijk voor de financiele trajecten, Opdrachtgever is bezig met een consolidatieslag van een groot erp pakket. In het verleden zijn er voor de diverse internationale afnemers van dit product diverse processen op maat ingericht. Men wil deze wildgroei aan variaties weer gaan samenbrengen tot een gestandardiseerde workflow. Dus goed analytisch inzicht en doorgronden van de verschillende varianten en daaruit de grote gemene deler extraheren is de opdracht.

Het resultaat is het aanleveren van functioneel ontwerpen aan het ontwikkelteam. Om goed te kunnen sparren met het team en hun taal te begrijpen is het zeer wenselijk dat je zelf ook een development achtergrond hebt.

Inzet om te beginnen met 3 dagen per week, vanaf Q3 op te schalen naar 4 dagen per week.

 

Disciplines Vereist

  • Goed analitsich inzicht

  • Ervaring met diverse financiele processen

Disciplines Gewenst

  • Development achtergrond, bij voorkeur in ERP paketten, groothandel, RPG development.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Business Analist met Financiele achtergrond.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM ZUIDOOST

AMSTERDAM ZUIDOOST

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV