BEDRIJFSNAAM

8.5 van 10 gebaseerd op reviews

Actieve aanpak die werkt

Gericht zoeken

Ons uitganspunt is altijd: een medewerker werven, die ook echt goed in het team bij uw organisatie past. We kijken daarom ook buiten de vaardigheden en ervaring van een kandidaat. De juiste persoon op de juiste plek. Gericht zoeken.

Tijd besparen

Het gerichte zoeken bespaart zowel de opdrachtgever als de potentiële kandidaten onnodig tijdverlies. Uiteindelijk worden kandidaten, die niet voldoende goed aansluiten, al vroeg in het selectieproces uitgefilterd. En omdat wij alle kandidaten al persoonlijk hebben ontmoet, kan de opdrachtgever er van op aan, dat een vervolginterview een goede basis heeft.

Verborgen kansen benutten

Er zijn regelmatig vacatures voor ICT professionals die moeizaam met de klassieke wervingsinstrumenten zijn in te vullen. De Capwell aanpak resulteert steeds binnen een aantal weken in gericht aanbod van passende kandidaten. Deze kandidaten zijn niet actief werkzoekend, maar zijn op basis van onze persoonlijke benadering wel te interesseren in een verdere kennismaking. Het is juist de doelgroep van latent-geïnteresseerde kandidaten die voor de opdrachtgever moeilijk direct aan te spreken is via de klassieke wervingsinstrumenten.

Vacature Doorgeven

"Vast ICT personeel nodig?"

Ik ga graag op zoek naar jullie nieuwe collega.

Koninklijke Jongeneel

"Goed meegedacht..."

Bij het plaatsen van een aanvraag wordt goed met mij meegedacht. Capwell doet echt haar best om naar de juiste kandidaat te zoeken.

Marco van Buuren - Manager Business Systems Deli ICT - Jongeneel

Freelance ICT Projecten - ZZP projecten
Capwell ®|copyright 1999-2019|Klantbeoordeling 8,5|disclaimer