BEDRIJFSNAAM

8.5 van 10 gebaseerd op reviews

Actieve aanpak die werkt

Gericht zoeken

Ons uitganspunt is altijd: een medewerker werven, die ook echt goed in het team bij uw organisatie past. We kijken daarom ook buiten de vaardigheden en ervaring van een kandidaat. De juiste persoon op de juiste plek. Gericht zoeken.

Tijd besparen

Het gerichte zoeken bespaart zowel de opdrachtgever als de potentiële kandidaten onnodig tijdverlies. Uiteindelijk worden kandidaten, die niet voldoende goed aansluiten, al vroeg in het selectieproces uitgefilterd. En omdat wij alle kandidaten al persoonlijk hebben ontmoet, kan de opdrachtgever er van op aan, dat een vervolginterview een goede basis heeft.

Verborgen kansen benutten

Er zijn regelmatig vacatures voor ICT professionals die moeizaam met de klassieke wervingsinstrumenten zijn in te vullen. De Capwell aanpak resulteert steeds binnen een aantal weken in gericht aanbod van passende kandidaten. Deze kandidaten zijn niet actief werkzoekend, maar zijn op basis van onze persoonlijke benadering wel te interesseren in een verdere kennismaking. Het is juist de doelgroep van latent-geïnteresseerde kandidaten die voor de opdrachtgever moeilijk direct aan te spreken is via de klassieke wervingsinstrumenten.

Vacature Doorgeven

"Vast ICT personeel nodig?"

Ik ga graag op zoek naar jullie nieuwe collega.

VVG Zorg BV

"Kandidaat van Capwell: eye-opener!"

Tijdens het project ontstonden er weer nieuwe ideeën. Als je eenmaal weet wat er mogelijk is met VBA (Word, Excel of Acces), dan gaat er een wereld voor je open!

Joris van den Munckhof - Coördinator Service center - VVG Zorg BV

Freelance ICT Projecten - ZZP projecten
Capwell ®|copyright 1999-2019|Klantbeoordeling 8,5|disclaimer