BEDRIJFSNAAM

8.5 van 10 gebaseerd op reviews

100% onafhankelijk ICT advies

Capwell stelt zich 100% onafhankelijk op bij de keuze wie voor uw organisatie de best passende specialist is. Dit komt omdat wij uitsluitend met externe ICT professionals werken.
 

Externe ICT professionals vs. intern ICT personeel

Capwell heeft door het werken met externe professionals de volle 100% aandacht voor de beste kwaliteit-prijs verhouding. Doordat we meerdere specialisten onafhankelijk van elkaar kunnen vergelijken, ontstaat er bovendien een gezonde marktwerking.

NO-NONSENSE ICT BENADERING

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bemannen van ICT projecten, en kennen inmiddels de 'best practices'. Hoe worden zaken in de regel aangepakt en welke specialisten heb je daarvoor nodig. We stellen de zaken niet moeilijker voor dan ze zijn. Integendeel, we houden het graag eenvoudig en duidelijk.
 

SECOND OPINION NODIG?

Vraagt u zich af of u de zaken wel goed aanpakt, of heeft u een voorstel van een leverancier liggen waarover u twijfelt? U kunt ons ook inschakelen voor een second opinion. Even door de technische termen heen prikken en gewoon een onafhankelijk advies geven hoe 'uw uitdaging' het beste opgelost kan worden.
 

Contact opnemen

"Direct een ICT specialist inhuren?"

Maak hieronder uw keuze en ik help u meteen verder!

VVG Zorg BV

"Kandidaat van Capwell: eye-opener!"

Tijdens het project ontstonden er weer nieuwe ideeën. Als je eenmaal weet wat er mogelijk is met VBA (Word, Excel of Acces), dan gaat er een wereld voor je open!

Joris van den Munckhof - Coördinator Service center - VVG Zorg BV

Freelance ICT Projecten - ZZP projecten
Capwell ®|copyright 1999-2019|Klantbeoordeling 8,5|disclaimer